Buitenschoolse opvang

Bij bso Wonderwereld maken we van iedere dag een feestje!’

 

Hard gewerkt op school? Kom lekker uitrazen bij buitenschoolse opvang Wonderwereld in Mierlo! Rondom de bso is volop ruimte om te voetballen, tafeltennissen, schommelen en picknicken in het groen. Of ga je mee naar het speelbos? Binnen kunnen we ook sporten: in de gymzaal van basisschool Puur Sang, samen met onze beweegspecialist. Bak koekjes in het kookcafé, knutsel een masker in het atelier of doe mee aan een muziekles. Op onze bso aan de Haver is geen dag hetzelfde. Je kan er helemaal jezelf zijn!

 

 

Klik voor praktische informatie over o.a. groepsindeling, openingstijden, pedagogisch beleid, tarieven en om direct in te schrijven op onderstaande link:

 

https://www.partou.nl/kinderopvang/mierlo/bso-wonderwereld

 

Tijdens de schoolweken hebben we op maandag-, dinsdag en donderdag middag een 8+ groep, deze is gevestigd in basisschool Puur Sang locatie Loeswijk.

 

‘Op onze bso staat de boel nogal eens op z’n kop… van plezier!’

 

Uitdagende activiteiten voor 8-plussers: dat maakt buitenschoolse opvang Wonderwereld Bisschop van Mierlostraat in Mierlo zo bijzonder. Hou je van sport en spel? Onze beweegspecialist heeft de leukste ideeën! Word je blij van dans en toneel? Op ons grote podium ben jij de ster. Maar we hebben ook een technieklokaal en een prachtige kas waar GrowWizzkids zelf groente kunnen kweken. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrij spel: binnen, of op het plein van basisschool Puur Sang. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

 

https://www.partou.nl/kinderopvang/mierlo/bso-wonderwereld-1-locatie-loeswijk