Ik wil graag kennismaken

Wat leuk dat je interesse hebt in onze school. Een schoolomgeving moet goed voelen. Dat is het allerbelangrijkste. Een kennismaking is dé manier om sfeer te proeven. Tijdens een kennismaking laten we je de school zien en vertellen we waar de school voor staat.

Kinderen van 4 jaar kunnen instromen op de basisschool. Na aanmelding maak je afspraken met de school over de ‘wen’-momenten en de eerste schooldag.
Wordt je kind 4 jaar vlak voor de zomervakantie? Dan kijken we samen naar een passend instroommoment. Aan het eind van het schooljaar vinden er afrondende activiteiten plaats waardoor het dagritme en de structuur anders zal zijn. Deze afstemming vindt in overleg met de leerkracht plaats ongeveer 6 weken voordat je kind 4 jaar wordt.
 

Mocht je verhuizen naar Mierlo en/of van een andere school over willen stappen, hanteren we een zij-instroomprocedure. Hierbij gaan we uit van 30 kindplaatsen in de groep en 2 verhuisplekken. Het kan dus zijn dat een groep/leerjaar op een locatie ‘vol’ zit. We zullen je daarover direct informeren bij de kennismaking.

Onze directeur, Rob van den Crommenacker, is bereikbaar via het nummer van de school.
Locatie Lucia: 0492-661561
Locatie Loeswijk: 0492-662500

Via onderstaand formulier kunt u ook een berichtje sturen.

Kennismaking aanvragen

Mijn gegevens

Mijn voorkeuren

Op welke dag(en) komt een kennismaking uit?(Vereist)
Welk dagdeel heeft je voorkeur?
Kennismakingen zijn mogelijk op de dagen en tijden dat de school geopend is. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden zijn kennismakingen niet mogelijk.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.