Opvangvormen

Opvangvormen

Welke vorm van opvang u ook nodig hebt, uw kind kan bij De Wonderwereld terecht voor betrokken en professionele opvang, in een veilige en inspirerende omgeving. Vanuit een vertrouwde basis ontdekt en ontmoet uw kind bij ons stapje voor stapje de wereld. Onderaan bij “downloads” kunt u het dienstenaanbod inzien. Hierin vindt u ook meer informatie over de werkwijze en praktische informatie. Zie ook onze tarieven.

Flexibiliteit in diensten

Kindcentrum De Wonderwereld voorziet in dagopvang (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar). Verder hebben we een speciaal programma ontwikkeld voor peuters van 2 tot 4 jaar, de Peuterwereld.

Kindcentrum De Wonderwereld stelt haar dienstenaanbod af op de wensen van ouders. Wij begrijpen dat de behoefte naar opvang sterk verschilt van gezin tot gezin. Door het brede pakket aan diensten en het maatwerk dat wij verrichten, kiest u daarom de opvang die het beste bij uw gezinssituatie past. De vestigingsmanager denkt en kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. Voor vrijblijvend advies kunt u ook contact opnemen met onze afdeling planning en plaatsing, 013-2056010, planning@dekleinewererld.org.

Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

  • Hele dagopvang 52-weken pakket
  • Flexibele opvang hele of halve dagopvang
  • vraag naar de overige mogelijkheden

 

Buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar

  • BSO, VSO 52-weken opvang, inclusief vakantieopvang
  • Flexibele opvang
  • vraag naar de overige mogelijkheden