Inschrijven en informatie

Informatie en inschrijven

U kunt zich snel en makkelijk inschrijven bij kindcentrum De Wonderwereld door het inschrijfformulier onderaan de pagina bij "downloads" in te vullen en op te sturen. Wilt u graag meer informatie over de locatie, vraag dan een rondleiding of informatiepakket aan.

Rondleiding

Wij laten ouders en verzorgers graag persoonlijk kennismaken met de eigenheid van Kindcentrum de Wonderwereld. De beste manier om een indruk op te doen van het kindcentrum van uw interesse, is het aanvragen van een rondleiding. De vestigingsmanager kan u alles vertellen over de locatie en werkwijze. Sfeer proeven en een goede eerste indruk zijn voor veel ouders vaak erg belangrijk bij de keuze van opvang voor een kind. Voor een rondleiding kunt u direct contact opnemen met:

Informatiepakket aanvragen

Naast de informatie op de website, kunt u ook een informatiepakket over de voorziening aanvragen. Hierin vindt u een informatieblad met (praktische) informatie over de locatie, onze opvangvormen, tarieven en een inschrijfformulier. Wilt u graag een informatiepakket aanvragen? Bel dan naar De Wonderwereld via telefoonnummer 0492-667047 of per mail karinvandenreek AT dekleinewereld DOT org