Stefanie Kantelberg

Zorgcoördinator

stefanie.kantelberg AT eenbes DOT nl

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan op basisschool Sint Lucia. Nu beter bekend als kindcentrum Puur Sang. Van de stagedagen genoot ik altijd het meest en was natuurlijk super blij dat ik daarna meteen een eigen klasje kreeg! Ik heb aan allerlei groepen lesgegeven. De laatste jaren stond ik met name in de bovenbouw.

 

Onze visie is erg gericht op het talent van ieder kind. Met daarnaast het kind eigenaar maken van het eigen leerproces. Dat is een hele uitdaging, maar wel een hele leuke! Dit maakt ieder kind uniek! De doelen die samen met en door de kinderen gesteld worden, leveren erg leuke gesprekken op en maken het onderwijs alleen maar mooier. 

 

Sinds kort ben ik parttime gaan werken. Dat betekent dat ik op dit moment alleen intern begeleider ben en in het management team zit. Dit doe ik met héél veel plezier! Naast de talenten die ieder kind bezit, hebben leerkrachten deze natuurlijk ook. We proberen daar zoveel mogelijk gebruik van te maken en deze in te zetten om als team te groeien en onze doelen te bereiken! 

 

Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag

Naar overzicht