Rob van den Crommenacker

Directeur

rob.vandencrommenacker AT eenbes DOT nl

‘Het mooiste beroep van de wereld!’

 

Mijn naam is Rob van den Crommenacker en sinds augustus 2018 ben ik meerscholendirecteur van Kindcentrum Puur Sang. In de rollen van leerkracht en locatiedirecteur heb ik naar deze functie mogen groeien. Een baan waarin ik mijn persoonlijke missie na kan streven en waar de titel recht aan doet.

 

Mijn uitdaging is om samen met gepassioneerde teamleden een leeromgeving te creëren, waarin alle kinderen met heel veel plezier naar school gaan.

De kinderen van Puur Sang kunnen zich ontwikkelen op hun eigen niveau, waarbij zij zelf een belangrijk onderdeel zijn van de manier waarop ze leren.

Daarnaast hebben we oog voor de talenten van kinderen en dagen we de kinderen uit, om uit te blinken in de dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Wat we niet willen vergeten, is de aandacht voor de manier waarop kinderen om leren gaan met zichzelf en anderen. Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid dat kinderen goed om kunnen gaan met de maatschappelijke veranderingen en actualiteit.

Wanneer we dit, in samenwerking met u als ouder, kunnen bereiken, dan hoop ik veel vrolijke gezichten van kinderen in de school te zien. Het maakt me dan ook trots om in het onderwijs werkzaam te zijn!

 

Naast het werk op school ben ik man van Judith, vader van mijn twee lieve kinderen Diede en Sem, en onderdeel van een fijne familie- en vriendenkring. Veel tijd gaat naar school en deze sociale kring. Tijd vrij maken voor mijn hobby’s; zaalvoetballen, hardlopen, fietsen op de racefiets en alles volgen wat met sport te maken heeft, zorgt voor balans en energie!

 

Tot ziens in de school!

Naar overzicht