Lynette Dijkman

Leerkracht groep 1-2-3a locatie Loeswijk
Innovatiecoördinator

lynette.dijkman AT eenbes DOT nl

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik meteen begonnen met werken op bs. Loeswijk. Ik heb niet lang na hoeven denken over de keuze voor deze school. De kijk op kinderen en onderwijs en het fusie-traject dat op de planning stond, vond ik een ontzettend interessante uitdaging.

 

Naast mijn werk voor de klas heb ik de tweejarige masteropleiding Leren en Innoveren gevolgd, een opleiding waarbij vernieuwingen in het onderwijs centraal staan. Sinds vorig jaar ben ik naast groepsleerkracht dan ook innovatiecoördinator. Ik richt me op dit moment vooral op het begeleiden van het fusie-traject en het vormgeven van het onderwijs volgens de visie die we samen gevormd hebben.

 

Het onderwijs blijft voor mij een ontzettend boeiend vak, omdat het elke dag, week, maand en jaar weer anders is. Ik vind het belangrijk om steeds op zoek te blijven gaan naar manieren om kinderen te inspireren en te laten groeien. Een van de mooiste momenten vind ik als kinderen ergens mee geoefend hebben en ze ineens doorhebben dat ze het daarna helemaal zelf kunnen. Die verwondering en dat gevoel van trots dat je dan op zo’n gezichtje ziet.. geweldig!

Naar overzicht