Karin van den Broek

Onderwijsassistent

karin.vandenbroek AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Karin van den Broek, ik ben geboren en getogen in Mierlo. Ik woon hier samen met mijn partner Nard, onze kinderen Rick, Tim, Gijs en de hond Loet.

 

Ik ben in 2017 gestart als vrijwilligster in de begeleiding van kinderen in de onderbouw en middenbouw. Zo ben ik er achter gekomen dat het werken met kinderen goed bij me past. En ik mijn opleiding tot Sociaal Pedagogische Werkster kan inzetten.

 

In het schooljaar 2019/2020 heb ik de kans gekregen om in dienstverband te treden. Hiermee is voor mij de cirkel weer rond omdat ik vroeger zelf ook mijn kinderjaren door heb mogen brengen op deze basisschool.

Ik werk nu met kleine groepjes kinderen, of één op één apart van de klas. Daarnaast ben ik ook aanwezig ter ondersteuning van de juffen bij de kleuters.

Ik vind de functie onderwijsassistente een job die erg goed bij me past! 

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, ik probeer ze zelf te laten ontdekken waar hun talenten liggen; dit geeft me veel energie en voldoening.

 

In mijn vrije tijd maak ik graag, in opdracht van de klant, een mooi sieraad. Hiervoor heb ik de opleiding tot goudsmid afgerond in 2002 te Schoonhoven. Deze creativiteit wil ik graag meenemen in de omgang met de kinderen.

Naar overzicht