Anne Hesius

Leerkracht groep 6/7b locatie Lucia
Leerkracht groep 8 locatie Lucia

anne.hesius AT eenbes DOT nl

Een aantal jaar geleden heb ik mogen afstuderen op deze mooie school. Daarna kreeg ik meteen de kans om aan de slag te gaan op locatie Loeswijk. Vanaf het schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam op locatie Lucia.

 

Op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen is iets wat goed bij me past. Zo heb ik me de afgelopen jaren verdiept in het werken met de adaptieve software van Gynzy, heb ik een cursus gericht op meer- en hoogbegaafdheid gevolgd en mag ik me sinds dit schooljaar ook ‘veranderkrachtige leraar’ noemen. Daarnaast ben ik unitvoorzitter van de unit 6-7-8 en mag ik samen met mijn collega’s nieuwe lijnen uitzetten om het onderwijs op Puur Sang steeds naar een hoger niveau te tillen. Het meest enthousiast word ik wanneer ik hier ook de kinderen in kan meenemen. Elke dag proberen we samen het onderwijs te verbeteren en proberen we elkaars talenten te benutten om zo te kunnen genieten van een fijne schooldag.

 

Daarnaast houd ik enorm van gezelligheid! Ik vier graag een feestje en deze vrolijkheid probeer ik dan ook elke dag mee te nemen naar Puur Sang. U bent altijd welkom!

Naar overzicht