Anke Bernards

Leerkracht groep 4-5 locatie Loeswijk
Taalcoördinator

anke.bernards AT eenbes DOT nl

Komende uit een heuse onderwijsfamilie was het voor mij vroeg duidelijk: Ik word later juf! Ik genoot er vroeger al van als ik met mijn vader mee mocht naar zijn school. En later, toen ik inmiddels op de PABO zat, vroegen de niet-onderwijzers op familiefeestjes vaak of we het ook wel eens over iets anders konden hebben dan het onderwijs…..

 

Ik heb voor het onderwijs gekozen omdat het een zó veelzijdig beroep is. Het sluit aan bij mijn brede interesses en hele diverse hobby’s. Ik geniet van uitdagingen en vernieuwingen en die zijn er in het onderwijs genoeg! Mijn leergierigheid heeft geresulteerd in het volgen van meerdere cursussen en twee aanvullende post-HBO opleidingen, te weten: Remedial Teaching en Taalcoördinator.

Bij het werken in de klas staan voor mij plezier, zelfvertrouwen, respect voor elkaar en (ontdekkend) leren centraal.

 

Na mijn afstuderen aan de PABO in 1998 heb ik op verschillende scholen in onder meer Tilburg en Eindhoven gewerkt. Vervolgens heb ik 14 fijne jaren in bijna alle groepen op de Loeswijkschool mogen werken. En nu mag ik, na de fusie, al een aantal jaar alle talentjes zien groeien op kindcentrum Puur Sang!

Naar overzicht